Sportmassage geeft vertrouwen

Sportmassage is een stimulerende manuele techniek, waarbij dieperliggende structuren worden losgewerkt om het herstel te bevorderen.

Wat is het doel van een sportmassage?

Het doel van een sportmassage is blessurevrij sporten en het herstel na een sportactiviteit te versnellen. Denk maar eens aan je intensieve trainingen of je wekelijkse wedstrijd.

Je spieren, pezen en gewrichten worden keer op keer overbelast. De dag(en) erna ervaar je vaak nog spierpijn.

Neem na of tussen je sportactiviteiten een sportmassage, waardoor je langer en intensiever kan sporten.

Sportmassage: perfect voor jou

Vele mensen laten zich afschrikken door de naam ‘sportmassage’.

Ik stel de intensiteit van de behandeling af op de behoefte van de sporter. Een professioneel atleet heeft natuurlijk andere eisen dan een occasionele wandelaar.
Ook niet sporters hebben baat bij een sportmassage, pijnlijke spieren door tuinwerken of door een slechte zithouding zijn ook vervelend.

Vaak is het zo dat fervente sporters kiezen voor een onderhoudende massage terwijl iemand die wekelijks een partijtje tennis speelt regelmatig last heeft van pijntjes hier en daar.

Sportmassage voor:

  • Professionele atleten
  • Fervente sporters
  • Actieve ambitieuze mensen

Herstel sneller met een sportmassage

Sportmassage is een stevige manuele techniek waarbij met stimulerende handgrepen, wrijvingen, knedingen en fricties dieperliggende structuren in je lichaam losgewerkt worden.

Deze massagetechniek stimuleert de bloedsomloop in jouw spieren waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Sportmassage is een intensieve techniek en kan soms als pijnlijk of minder prettig ervaren worden. Gelukkig ebt dit gevoel snel weg en wordt er plaats gemaakt voor verlichting in de spieren.

Na een sportmassage herstel je sneller waardoor je langer en intensiever kan sporten.

Direct contact opnemen

“De intensiteit van de sportmassage wordt afgestemd op jouw lichaam en behoefte.

Tom

Preventief

Heb je een belangrijke wedstrijd op je agenda die veel inspanning vergt? Een sportmassage enkele dagen voor je wedstrijd brengt je lichaam in rustmodus. Je spieren zijn extra ontspannen voor het belangrijke moment, dat levert je veel voordelen op.

Tijdens en na een blessure behandeling helpt een sportmassage om het herstel te bevorderen. In de herstelfase worden spieren sterker terug opgebouwd.

Na een sportmassage voel je je beter

Regelmatig een sportmassage, houdt niet alleen je spieren soepel en gezond?

Een sportmassage heeft een positieve invloed op stress- en angstgevoelens. Hierdoor focus je meer op de dingen die echt van belang zijn.
Je hartslag en ademhaling vertraagt door het sederende karakter van een sportmassage.

Klik op deze link voor tarieven.


Sportverzorger

Voor teams en federaties

Freelance sportverzorger.

Inzetbaar in alle sporttakken voor jongens, meisjes en volwassenen. Begeleiding en verzorging tijdens stages, trainingen of wedstrijden in binnen- en of buitenland.

Neem direct contact op en we bespreken de mogelijkheden.