Wat is een sportmassage?

Streef je naar je persoonlijke besttijd op je favoriete loopnummer, wil je fris aan de start staan op een belangrijk evenement? Je vrienden een trapje voor zijn tijdens een rit in de Vlaamse ardennen?

Sport jij gezond?

Regelmatig een sportmassage houdt je spieren soepel en flexibel. Het verbetert je prestaties zowel op fysiek- als geestelijk vlak. Massage werkt preventief en ontspant.

Na een wedstrijd of na een zware trainingsperiode zorgt een massage voor een snellere recuperatie en herstel.

Kort voor een wedstrijd of evenement de spieren opwarmen met een korte stimulerende massage kan wonderen doen.

Ook niet sporters kunnen baat hebben bij een massage. Spierspanningen in de onderrug en de nek nemen af door het harde kneden. De doorbloeding in je spieren zal toenemen waardoor de klachten zullen afnemen.

“De intensiteit van de behandeling wordt afgestemd op jouw lichaam en behoefte.

Tom

Ervaar je stress en spanningen voor een wedstrijd, training, thuis of op het werk?
Regelmatig een massage kan ook hier een oplossing zijn. Het sederende karakter van een sportmassage brengt je lichaam en geest tot rust. Gun je lichaam die extra prikkel en wissel je sportmassage eens af met een ontspanningsmassage.

Wat is een sportmassage?

Sportmassage is een manuele techniek, waarbij door stevige stimulerende handgrepen, wrijvingen, knedingen en fricties dieperliggende structuren in je lichaam worden losgewerkt. De afvalstoffen in de spieren worden hierdoor sneller afgevoerd. Het spierherstel en recuperatie zal hierdoor sneller verlopen.

Sportmassages worden preventief toegepast om vervelende blessures te voorkomen. Tijdens en na een blessure behandeling helpt een massage om het herstel te bevorderen.Acticor Sportmassage

Duur van de massage in min. Prijs in € Voorbeeld
3030 bv. nek & schouders
4545bv. onderrug & benen
6060Meest gekozen formule bv. rug & benen
7575bv. rug, armen en benen
9090Full body massage

Contacteer ons voor een afspraak